MENIU

Mircea Geoană: Udrea profită de bugetul public pentru a-şi face campanie sieşi şi şefului direct

Foto: NewsIn

Elena Udrea cheltuieşte bani publici pentru a-şi face campanie sieşi şi şefului direct, iar problemele lui Ridzi au apărut ca urmare a faptului că a făcut campanie pentru Elena Băsescu, la alegerile europarlamentare, spune preşedintele PSD, Mircea Geoană.

Cazul Elenei Udrea a fost printre primele subiecte luate în discuţie în şedinţa Coaliţiei de luni, a dezvăluit Mircea Geoană.

"Nu cred că, pentru a apăra onoarea unei doamne ministru, trebuie să aruncăm în aer stabilitatea României", a spus preşedintele PSD. Mircea Geoană a afirmat, despre cazurile Ridzi şi Udrea, că sunt "două cazuri flagrante de folosire a banului public în interes politic şi electoral".

"Doamnei Ridzi i s-a tras de la faptul că a dorit să facă campanie pentru fata preşedintelui, pentru europarlamentare. Asta a făcut, şi de aici a plecat totul", a spus Mircea Geoană, luni seara, într-o emisiune televizată.

De acuzele preşedintelui social-democrat nu a scăpat nici ministrul Turismului. Mircea Geoană a spus, despre Elena Udrea, "profită de bugetul public pentru a face reclamă politică sieşi şi şefului direct". 

Nu este prima dată când preşedintele PSD le acuză pe cele două membre ale Executivului de cheltuirea necorespunzătoare a banilor publici. În 23 iulie, Mircea Geoană afirma că, "din păcate, doamna ministru Ridzi şi, din păcate, mi-e teamă că şi alte doamne ministru, au brevetat adevărate reţete de sifonare a banului public. Trebuie făcută lumină până la capăt, indiferent de consecinţe şi indiferent de numele persoanelor respective".