MENIU

Mircea Geoană: Fac apel la colegii noştri să nu creadă intoxicările din presă

foto: mirceageoana.ro
Geoană: Eu sunt destul de amuzat de unele încercări ale unor ziare care au vorbit de o posibilă remaniere a trei miniştri PSD
Mircea Geoană: Sunt destul de amuzat de unele încercări ale unor ziare care au vorbit de o remaniere

Mircea Geoană a catalogat drept "intoxicări de presă" informaţia apărută în unele publicaţii care au scris că ar putea fi remaniaţi trei miniştri PSD. Geoană poate înţelege atitudinea unor lideri PD-L care au invitat PSD să iasă de la guvernare şi spune că atitudinea acestora este motivată de "căderea liberă" în sondaje a lui Traian Băsescu.

"Eu sunt destul de amuzat de unele încercări ale unor ziare care au vorbit de o posibilă remaniere a trei miniştri PSD de către conducerea partidului. Vreau să fac un apel la mai multe seriozitate din partea acestor ziare şi să infirm orice fel de discuţie în partidul nostru cu privire la colegii noştri miniştri care au întreg sprijinul nostru", a spus Mircea geoană care a făcut apel la colgi "să nu creadă intoxicările din presă". 

Geoană a spus că poate înţelege o anumnită preocupare a liderilor PD-L cu privire la "tendinţa stabilizată de cădere liberă a domnului Băsescu", motiv pentru care  liderii PD-L sunt nervoşi  şi caută motive şi scuze pentru performanţa lor electorală.

Mai multe articole despre:
PSD coaliţie presă miniştri Mircea Goană