MENIU

Mircea Badea i-a dezbrăcat la maiou pe Gâdea, Stan şi Ciutacu

Foto: aprozarnet.com
Foto: www.mircea-badea.ro

Realizatorul emisiunii "În gura presei" a realizat, pe blogul său, un fotomontaj cu Mihai Gâdea, Victor Ciutacu şi Valentin Stan costumaţi în maiouri. Mircea Badea susţine că a fost inspirat de Adrian Sârbu, boss-ul Pro TV, care a fost la nunta fiicei sale îmbrăcat într-un maiou negru.

Valentin Stan cu un maiou made în CIA, Victor Ciutacu echipat ca şi cum ar face un reportaj incognito despre politica de centură şi Mihai Gâdea, sobru, analizând această situaţie "senzaţională" într-unul din studiourile Antenei 3.

Aşa apar cei trei pe blogul lui Mircea Badea realizatorul emisiunii "În gura presei" susţinând că i-a venit ideea după ce l-a văzut pe Adrian Sârbu costumat cu maiou la nunta fiicei sale.



"Adrian Sârbu a fost la nunta fiicei sale îmbrăcat în maiou. Dintre toţi românii, domnia sa ocupă cea mai înaltă poziţie într-o companie multinaţională. Tocmai a făcut o tranzacţie în urma căreia a câştigat 100 de milioane de euro. (...) Aşadar gestul domniei sale nu poate fi considerat  o inadecvare derivată din administrarea greşită a medicaţiei ci, fără doar şi poate, o revelaţie civilizatoare, o reajustare revoluţionară a normei eleganţei. În acest sens s-au exprimat exigenţi critici de modă care stabilesc în ţărişoară cine e bine îmbrăcat şi cine e rudimentar şi nerafinat", a motivat Badea.

Aşa că Mircea Badea a propus ca realizatorii tv de la Antena 3 să urmeze trendul.