MENIU

Ministru bun, ministru rău. Duminică, la După Bloguri

Duminică seara, la Realitatea TV, urmăriţi "După Bloguri", de la 00.30
Foto: REALITATEA.NET

Ce au în comun Emil Boc şi hobbiţii lui Tolkien? Aţi putut afla duminică seara, la Realitatea TV, la După Bloguri. De la 00:30, Teo a stat de vorbă cu Mirel Palada, blogger şi director executiv al CCSB, despre cât de bine se pricep să comunice miniştrii actualului Guvern. Tot despre miniştri, buni sau răi, a vorbit şi un alt blogger, mai critic, Tudor Mugurel. Adică autorul inbalarii.ro. În direct şi fără perciuni, Mordechai (Daniel Octavian Bejan) de la moshemordechai.wordpress.ro a spus şi el de bine şi de rău.

După Bloguri a adunat şi fotografi care expun pe propriile bloguri. Aţi putut vedea un japonez, fotograf profesionist, care a venit în România să facă poze în Maramureş. Tomo Minoda a discutat cu Teo despre stereotipuri şi fotografie. S-a adăugat Tudor Vintiloiu cu poveşti foto din Africa şi fotograful vedetelor, Alex Galmeanu. Duminică seara, la După Bloguri. De la 00:30 pe Realitatea TV şi dupabloguri.ro

Tot ceea ce televizorul nu poate arăta se vede pe dupabloguri.ro, website-ul emisiunii care găzduieste 24 de ore din 24, şapte zile din şapte, posturi obraznice, topuri cu blogeri şi despre bloguri, dezbateri, momente din culise, cele mai tari faze de pe net în rubrica Link’n'roll şi multe alte suprize.

"După Bloguri" este un proiect cross-media online-tv lansat de Realitatea TV, prezentat de Teo din trupa „Deko” şi transmis în fiecare duminică de la ora 00:30, cu sprijinul editorial al site-ului dupabloguri.ro, parte din F5 – divizia de web a grupului Realitatea-Caţavencu.

Show-ul "După Bloguri" este produs de casa Indie Studio, iar coloana sonoră a emisiunii este semnată de Ca$$a Loco.