MENIU

Ministerul Turismului vrea să construiască două mini porturi şi să amenajeze o plajă în Deltă

Foto: forum.softpedia.com

Ministerul Turismului va investi circa 25 milioane de euro pentru construirea a două mini porturi la Murighiol şi la Sfântul Gheorghe şi amenajarea unei plaje la Sulina, potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean Tulcea Victor Tarhon.

Potrivit preşedintele CJ Tulcea Victor Tarhona, amenajarea celor două mini porturi de la Murighiol şi la Sfântul Gheorghe  înseamnă o investiţie de zece milioane de euro fiecare, iar amenajarea plajei de la Sulina s-ar ridica la circa cinci milioane de euro. "Toate cele trei proiecte sunt în fază de licitaţie, urmând ca procedura să se finalizeze în septembrie, când s-ar putea da şi drumul la lucrări" a precizat Tarhon.

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat că este nevoie urgentă de investiţii în zonă pentru ca turiştii care vor să plece cu barca dinspre Mamaia spre Deltă să poată opri începând de anul viitor la aceste locaţii. "Trebuie să facem rapid investiţii în zonă, pentru ca bărcile care vin cu turişti din Mamaia să poată opri şi aici" a declarat Elena Udrea.