MENIU

Mihai Trăistariu, dezvăluiri despre "aranjamentele" de la Eurovision şi cum a ieşit de pe scenă

Mihai Trăistariu

EUROVISION 2015. Mihai Trăistariu, invitat la emisiunea Fabrica de la Realitatea TV, a dezvăluit care a fost primul lucru pe care l-a făcut atunci când a ieşit din scenă, la Atena, după participarea sa la Eurovision.

EUROVISION 2015. Artistul a vorbit, la Realitatea TV, despre momentele emoţionante trăite după participarea sa la Eurovision, dar a dezvăluit şi cum se pot face "aranjamente" în timpul concursului Eurovision.

"Când am ieşit din scenă după alea trei minute, la atena, am izbucnit în plâns: am scăpat. Asta era cel mai important, nu ştiam rezultatele. Sigur, o aveam şi pe mama bolnavă, s-a şi stins între timp...", a dezvăluit Mihai Trăistariu.

"Îmi spunea Dan Manoliu, la începuturile concursului Eurovision, când era doar cu juriul, se aranja la greu, se sunau tot timpul ţările între ele să negocieze. Deci, nu cred ca astazi nu se mai intampla, cand e vorba de juriu. Când e vorba de voturi, e altceva. Trebuie să ai o piesă tare bună ca să te strecori printre toate aranjamentele". a mai spus cântăreţul.

Trăistariu a explicat, la Realitatea TV, şi cu ce ţară a decis să voteze în finala Eurovision:

"Eu votez cu Suedia, mi se pare superbă proiecţia lor pe ecran. Voltajul e ok, ei cântă şi live de atât timp, nu vor greşi nimic la cântat. Nu trebuia, însă, să mergem în limba română, ci să o traducem în engleză repede. Ştiu că sunt mulţi patrioţi în limba română....crezi că te vor vota străinii care nu înţeleg ce zici?

Nu există nicio reţetă...dacă aş cunoaşte-o, m-aş înscrie mâine la Eurovision.

Ruşii au un mod de a face spectacol...te uiţi trei minute cu gura căscată....noi, românii, nu ştim să facem show, cu o singură excepţie: Luminiţa şi Sistem. Şi Paula, cu cele două piane transparente, unite....", a mai spus Mihai Trăistariu.