MENIU

Mihai Stoica: Piţurcă nu înţelege deloc fenomenul fotbalistic

Foto: NewsIn

Meme Stoica a pus iar tunurile pe Piţurcă! Preşedintele Unirii Urziceni l-a atacat iar pe selecţioner, acuzându-l pentru înfrângerea României cu Serbia, scor 2-3.

"Antici i-a făcut două cadouri lui Piţurcă, dar nu a ştiut să speculeze. I-a schimbat pe Pantelici şi Milan Jovanovici. A intrat Subotici, de lângă care a plecat Dorel Stoica la golul doi. Am încercat să punem presiune, dar haotic. Piţurcă a venit cu o schimbare bună, Tănase. Dar trebuie să o spunem din nou. Naţionala nu trebuie să joace 4-3-3 dacă nu are jucătorii care să intre. Piţurcă nu e flexibil deloc. Piţurcă nu înţelege deloc fenomenul fotbalistic, este 0 la nivel ca antrenor de cluburi. În plus, el era imaginea deznădejdii la Constanţa. Ce mesaj îi transmitea el echipei cu fes pe cap şi cu gluga peste?", a declarat Meme Stoica la GSPTV.

Stoica a mai declarat că Piţurcă ar trebui să îşi dea demisia.

"Mai bine de atât nu puteau să joace. Domnul Piţurcă, din păcate încă selecţioner, nu a găsit vinovaţi decât pe arbitri. Vinovat pentru aceste eşecuri pe teren propriu este doar selecţionerul. Material are, degeaba spune el că nu! Este vinovat pentru modul în care a alcătuit primul 11 şi selecţia în general. Naţionala este condusă de un om care nici nu ştie să se scuze. Vine înjură, jigneşte şi crede că a ieşit câştigător. Piţurcă nu ştie cum să atace, ştie doar să apere. Mi-era jenă mie la meciul cu Olanda de la Europene", a mai spus Mihai Stoica la GSPTV.

La fel de acizi au fost Ilie Balaci şi Cornel Dinu care îi sfătuiesc pe şefii de la FRF să aducă un suflu nou atât pe banca tehnică cât şi în lotul României.

"M-am săturat să văd ce jucători aduce la naţională, Piţurcă e vinovat", a acuzat managerul general al Universităţii Craiova.

"Avem nevoie de un suflu nou pe bancă, iar lotul trebuie împrospătat", a concluzionat şi Cornel Dinu. 

Echipa naţională a României a pierdut, sâmbătă, în faţa Serbiei, scor 2-3, pe teren propriu, într-un meci din Grupa a 7-a a preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2010, şi şi-a diminuat considerabil şansele de calificare la turneul final.

În urma acestui rezultat, Serbia a acumulat 12 puncte şi îşi consolidează prima poziţie din clasament, în timp ce România rămâne cu 4 puncte, după 4 meciuri disputate. Sâmbătă seara s-a mai disputat meciul Lituania-Franţa, încheiat cu scorul de 0-1.

Clasament: 1. Serbia 12p (5 jocuri), 2. Lituania 9p (5j), 3. Franţa 7p (4j), 4. Austria 4p (4j), 5. România 4p (4j), 6. Insulele Feroe 1p (4j).

Următoare etapă a Grupei a 7-a se va disputa la 1 aprilie şi programează meciurile Austria-România şi Franţa-Lituania. 

Mai multe articole despre:
România Serbia Mihai Stoica CM 2010