MENIU

Mihai Stoica a dezvăluit numele principalului favorit la preluarea băncii tehnice a Unirii! Vezi aici cine e

Ronny Levy antrenează în acest moment gruparea israeliană Maccabi Petah Tikva / FOTO:http://www.mhaifa.net

Interimatul lui Lucescu Jr. pe banca Urziceniului, până în vară, e tot mai puţin probabil, după refuzul şefilor FRF. Miercuri, managerul ialomiţenilor, Mihai Stoica, a dezvăluit că principalul favorit la preluarea băncii tehnice a Unirii este israelianul Ronny Levy, antrenorul lui Maccabi Petah Tikva.

\"Suntem în discuţii avansate cu Ronny Levy, nu e nimic sigur încă, dar discutăm de o săptămînă. A fost acea perioadă de nesiguranţă cu Răzvan Lucescu, dar acum e totul OK. Pe Ronny Levy îl cunosc foarte bine, am fost într-un stagiu împreună cu Maccabi Haifa, echipa pe care a antrenat-o. Este un profesionist adevărat şi sunt sigur că va face treaba bună dacă se va concretiza această ofertă\", a declarat Mihai Stoica, la GSPTV.

Unirea Urziceni a rămas fără antrenor după ce Dan Petrescu a demisionat şi a semnat cu ruşii de la Kuban Krasnodar. După plecarea \"Bursucului\", Mihai Stoica a declarat că gruparea ialomiţeană va fi preluată de un tehnician străin care nu a mai antrenat niciodată în Liga I.

În vârstă de 43 de ani, Ronny Levy a antrenat-o timp de cinci ani, între 2003-2008, pe Maccabi Haifa, iar din 2008 a preluat-o pe Maccabi Petah Tikva, cu care se află în acest sezon, după 15 etape, pe locul 14, într-un campionat cu 16 echipe.

Mai multe articole despre:
Unirea Urziceni antrenor Mihai Stoica Ronny Levy