MENIU

Mihai Bucurenciu, urmărit internaţional în dosarul "Portbagajul", a fost reţinut

Foto: politiaromana.ro

Mihai Bucurenciu, urmărit internaţional în dosarul "Portbagajul", a fost reţinut într-o autogară din oraşul Râmnicu-Vâlcea.

Mihai Bucurenciu a fost prins în autogara din Vâlcea, având acte false, au declarat surse judiciare pentru NewsIn, precizând că acesta vroia să se vadă cu rudele.

Mihai Bucurenciu este urmărit internaţional din 12 mai 2000. El a fost condamnat la 10 ani de închisoare în 2003 pentru comiterea infracţiunilor de instigare la lipsire de libertate în mod ilegal, în cazul „Portbagajul“.

El a fost identificat şi arestat de Interpol în Belgia, dar ulterior a fost eliberat de către autorităţile belgiene fără să fie informată şi partea română. De şase ani, poliţiştii români se chinuiesc să dea de urma lui Bucurenciu pentru a-l aresta din nou.

Mihai Bucurenciu, patron al firmei de sticlărie "Prolux" şi al discotecii "Club 99", a reclamat, în anul 2000, la Poliţie, că din portbagajul maşinii sale i-au fost furate un kilogram de bijuterii şi 420.000 de dolari. Omul de afaceri a încercat să îşi facă singur dreptate şi i-a sechestrat şi torturat pe suspecţii furtului.

Cu ajutorul lui Sandu Geamănu, Mihai Bucurenciu l-a prins pe cel suspectat de furt, l-au sechestrat într-o vilă la Breaza şi l-a "anchetat" cu zel timp de mai multe zile.

Citeşte şi Ştefan Popa, urmărit în dosarul "Portbagajul", s-a predat singur poliţiei

Sandu Geamănu despre Becali: Ce a făcut el acum, am făcut şi eu pentru Bucurenciu

Mai multe articole despre:
dosar condamnare sechestru news alert