MENIU

Michelle şi Barack Obama şi-au dezvăluit planurile pentru Crăciun într-un interviu pentru Oprah Winfrey

Familia Obama se pregăteşte intens pentru primul Crăciun la Casa Albă / FOTO: RTV
Michelle şi Barack Obama au vorbit despre planuri şi emoţii într-un interviu acordat în exclusivitate cunoscutei prezentatoare Oprah Winfrey

Prima doamnă i-a promis căţelului Bo un cadou, în timp ce Barack Obama a mărturisit secretul alegerilor cadourilor de Crăciun.

Familia preşedintelui american Barack Obama se pregăteşte intens pentru primul Crăciun la Casa Albă. Michelle şi Barack Obama au vorbit despre planuri şi emoţii într-un interviu acordat în exclusivitate cunoscutei prezentatoare Oprah Winfrey.

Prima doamnă i-a promis căţelului Bo un cadou, în timp ce Barack Obama a mărturisit secretul alegerilor cadourilor de Crăciun. Regula preşedintelui american e simplă: oferă întotdeauna cadouri mai simpatice decât cele pe care le primeşte. Soţii Obama au vorbit şi despre cele mai frumoase daruri pe care le-au primit în copilărie. Prima doamna şi-a amintit de căsuţa sa de păpuşi.

Barack Obama si-a amintit în schimb de un cadou mai practic: o bicicletă cu 10 viteze. Preşedintele nu a uitat nici mingea de baschet pe care tatăl său kenyan, pe care l-a vazut foarte rar, i-a oferit-o cadou, de Crăciun.
Interviul va fost difuzat în aseară de canalul american de televiziune ABC.