MENIU

Michael Jackson avea mereu la el un bilet de sinucidere, potrivit unor prieteni ai acestuia

Foto: fineartamerica.com

Michael Jackson avea mereu la el un bilet de sinucidere, potrivit unor prieteni ai acestuia, care susţin că megastarul încerca să se sinucidă de ani de zile şi că a mai luat supradoze în trecut, scrie presa britanică.

"Ne mirăm că a ajuns la vârsta de 50 de ani", a declarat un prieten al lui Michael pentru Daily Star. Potrivit acestei publicaţii, oameni apropiaţi lui Michael Jackson cred că acesta nu a mai putut face faţă problemelor financiare şi căuta, prin sinucidere, o cale de ieşire.

"Michael vorbea mereu despre faptul că va muri tânăr. Scria bilete de sinucidere şi apoi le rupea, iar unul îl ţinea în buzunar şi îl citea des. Vroia ca toată lumea să ştie cât de trist a fost", mai spun apropiaţi ai megastarului.

Un alt prieten al regelui muziici pop a declarat pentru Daily Star că Michael Jackson voia să îşi pună capăt vieţii încă din anii '90, când s-a simţit umilit din cauza acuzelor că ar fi abuzat un copil.

Membri ai familiei lui Michael Jackson au declarat că megastarul făcea abuz de medicamente, însă au negat întotdeauna acest lucru.

Vedeta muzicii pop Michael Jackson a murit pe 25 iunie, la vârsta de 50 de ani, după ce a suferit un stop cardiac. Moartea s-a produs în perioada în care se pregătea pentru seria de concerte pe care urma să le susţină la Londra, începând cu 13 iulie.
Mai multe articole despre:
Michael Jackson sinucidere supradoză Megastar