MENIU

Meteorologii anunţă vreme frumoasă pentru acest weekend, dar fără excese termice. VEZI PROGNOZA METEO

Foto: totcedoresti.ro

De sâmbătă, după cum ne informează meteorologii ploile încep să se domolească, iar temperatura nu mai porneşte în sus prea viguros. Pe litoral, vremea nu a fost foarte prietenoasă vineri, însă soarele va răzbate printre nori oferind turiştilor zile frumoase pe plajă.

Vremea la mare

Weekendul la mare este o idee agreabilă din punct de vedere meteorologic, căci norii încep să se subţieze, iar astăzi soarele răzbate fără a aduce însă excese termice la malul mării.

Vremea la munte

Weekendul îi răsplăteşte pe cei răbdători cu un soare ceva mai prezent şi ploi mai mult spre seară, tot cu precădere peste Carpaţii Meridionali şi cei Occidentali. Astăzi semnele ameliorării vremii devin evidente şi numai după amiază norii vor mai scutura ploi, dar pe arii restrânse, iar vântul nu va mai trece de viteze moderate.

Vremea în ţară

Ziua de astăzi reduce simţitor aria ploilor. Doar peste crestele munţilor după amiază se mai anunţă averse, dar în rest, soarele recâştigă cerul, maximele încadrându-se între 23 de grade în nordul Moldovei şi depresiuni 30 de grade în Lunca Dunării. 

Vezi pe vremea.realitatea.net, în timp real, temperatura din oraşul tău.

 

Mai multe articole despre:
munte turişti litoral ploi mare meteorologi temperatură