MENIU

Mesajul postat pe Facebook de liderul PSD înainte de a muri într-un accident înfiorător

Cu o zi înainte de a muri în accident împreună cu soția, Radu Onofrei postase pe pagina de Facebook o fotografie cu ei doi care surprindea momentul în care el îi dăruia un buchet de flori și îi săruta mâna, scrie gds.ro.

Fotografia era însoțită de următorul text: „Puterea unei femei stă în eleganța, gingășia și dulceața de care dă dovadă. Femeia este acea ființă minunată care ne naște în dureri. Ea suferă nopți, adesea se ascunde în pernă plângând când copilul este bolnăvior.
Este ființa care nu se oprește niciodată să își arate dragostea. Ea trebuie să se simtă preţuită, respectată și iubită!!!“. Onofrei părea un romantic incurabil. Pagina sa abundă de mesaje de dragoste transmise soției și de fotografii cu ei doi.
„Am promis că te voi urma mereu. Întinde-mi, te rog, mâna și cheamă-mă, sunt aici să te sprijin, să te ocrotesc și să te iubesc, să plâng și să râd împreună cu tine, orice se va întâmpla, la începutul fiecărui zâmbet, la capătul fiecărei lacrimi, îți voi fi partener pe drumul vieții…“.

Mai multe, pe gds.ro.

Mai multe articole despre:
accident lider PSD