MENIU

Membrii PD-L au primit indicaţii cu privire la voturile de care avea nevoie Elena Băsescu

Foto: NewsIn
C. Popescu: Este o problemă de organizare. Dacă era o strategie, nu o ţineam la vedere

Un nou scandal legat de modul în care partidele s-au mobilizat în ziua alegerilor. Mai exact, în Gorj, unde o televiziune locală a filmat indicaţiile pe care membrii PD-L le-au primit în legătură cu voturile de care avea nevoie Elena Băsescu.

Strategiile scrise pe o tablă dintr-un sediu al PD-L au fost filmate imediat după alegeri, de către jurnaliştii de la RTV Gorj.

Potrivit celor scrise pe tablă, liderii locali ai PD-L trebuiau să se asigure că Elena Băsescu primeşte zece voturi în fiecare secţie.

Preşedintele interimar al PD-L Gorj, Cosmin Popescu, a declarat, la Realitatea TV, în cadrul emisiunii "Da sau Nu", că notiţele de pe tablă au fost scrise de Ionel Manţog, şeful de campanie al partidului. Popescu spune că indicaţiile se referă, de fapt, la probleme de organizare.

"Şeful de campanie a scris, iar tabla a stat acolo zile întregi. Dacă avea ceva de ascuns nu era pe tablă. Este o problemă de organizare. Dacă era o strategie, nu o ţineam la vedere, mai ales că la sediu au fost mulţi jurnalişti", a precizat Cosmin Popescu.

În Gorj, Elena Băsescu a obţinut puţin peste 4% din voturile alegătorilor.