MENIU

Meleşcanu, pregătit să-l înlocuiască pe Antonescu la vicepreşedinţia Senatului

Foto: cotidianul.ro

Senatorul PNL Teodor Meleşcanu a declarat, pentru NewsIn, că va candida pentru funcţia de vicepreşedinte al Senatului în locul prezidenţiabilului partidului, Crin Antonescu, situaţie care urmează să fie supusă votului plenului acestui for.

Meleşcanu a declarat că va prelua funcţia de vicepreşedinte al Senatului pe o perioadă de două luni, până la alegerile prezidenţiale, urmând ca, ulterior, să se ia o nouă decizie în funcţie şi de rezultatul scrutinului.

"Pot să asigur şi vicepreşedinţia Senatului şi să fiu şi preşedinte al Comisiei de Apărare", a susţinut senatorul liberal, invocând precedentul din mandatul trecut, când Norica Nicolai a deţinut funcţia de vicepreşedine în Biroul Permanent al Senatului, dar şi pe cea de preşedinte al Comisiei juridice.

"Dacă se acceptă la Biroul Permanent această formulă, o să asigur eu funcţia de vicepreşedinte al Senatului", a adăugat Meleşcanu, precizând că alegerea persoanei sale pentru a ocupa poziţia care revine PNL în conducerea acestei Camere se datorează experienţei sale.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, astăzi, la Sfântu Gheorghe, că este posibil ca Teodor Meleşcanu să fie propus pentru funcţia de vicepreşedinte al Senatului, post lăsat vacant de acesta.