MENIU

Megan Fox şi-a ameninţat iubitul cu moartea

Foto: dailymail.co.uk

Deşi este frumoasă şi sexy, Megan Fox nu s-a ferit să declare că este agresivă. Mai mult, actriţa a povestit că şi-a ameninţat iubitul cu moartea.

Actriţa Megan Fox care are o relaţie cu actorul Brian Austin Green, devenit celebru pentru rolul din Beverly Hills 90210, a vorbit fără menajamente despre pornirile ei extrem de violente.

"Sunt îngrozitoare. Când m-am certat cu Brian i-am spus să plece până nu este prea târziu. Eram pe punctul de a-l înjunghia, îmi venea să-l omor!", a declarat actriţa, în vârstă de 23 de ani, pentru revista Rolling Stone. 

Megan Fox, despre care colegii de pe platoul de filmare a peliculei "Transformers" au spus că e "proastă ca noaptea", a mărturisit că nu şi-ar lua pistol pentru că l-ar putea folosi, în timpul certurilor cu iubitul ei. "Nu ştiu dacă l-aş omorî, dar cu siguranţă l-aş împuşca în picior".

Actriţa a confirmat pentru Rolling Stones zvonurile legate de faptul că în adolescenţă obişnuia să se taie pe mâini cu un cuţit: "În adolescenţă fetele trec prin mai multe faze: unele devin bulimice sau anorexice, altele se autoflagelează."