MENIU

Medvedev, un nou atac halucinant. Macron a luat-o razna, a socializat prea mult cu "drogatul de la Kiev"

V. Putin & D. Medvedev (Profimedia)

Fostul președinte rus Dmitri Medvedev, unul dintre cei mai agresivi propagandiști ai Kremlinului, iese la scenă cu o nouă declarație șocantă. Deranjat de comentariile președintelui francez Emmanuel Macron, Medvedev i-a răspuns pe un ton jignitor, comparându-l atât pe acesta, cât și pe Volodimir Zelenski, cu 2 drogați care au depășit limita.

Într-o postare pe Twitter, Medvedev s-a arătat nemulțumit de faptul că "o anumită persoană care-și spune președintele Franței spune că Rusia a pierdut deja din punct de vedere geopolitic și se transformă în vasal al altor state".

"Președintele Republici este evident afectat de socializarea cu drogatul de la Kiev. A inhalat prea mult aer fierbinte de Paris cu reziduri de cocaină ucraineană pe care oaspetele său le emite.

O pierdere geopolitică? Nu mai demult decât în 2022, NATO ne-a făcut vânt când s-a ajuns la subiectul garanțiilor de securitate. (...) iar acu, toate statele membre ale Alianței se culcă și se scoală gândindu-se la Rusia. (...) Așadar, dacă vorbim într-adevăr de o pierdere, este cea provocată de politicile primitive ale NATO, cu ambiția nemăsurată de a juca jun rol excepțional în secolul 21. Cât despre vasalitate… uite cine vorbește! Frumoasa Europa, inclusiv Franța, transformată într-o hoașcă gata să satisfacă cele mai perverse dorințe ale americanilor. Iar prin asta își afectează propria economie și viețile europenilor de rând (...). Cum se spune, așa stăpân, așa valet," a transmis Medvedev.

 

Fostul președinte rus, poreclit și "lacheul lui Putin", s-a dovedit, de la declanșarea invaziei, unul dintre cei mai vocali și agresivi apărători ai politicii lui Putin. Medvedev este cel care, în repetate rânduri, a lansat apeluri către statele vecine Ucrainei, inclusiv României, să revendice porțiuni din teritoriul acestei.

 

Mai multe articole despre:
dmitri medvedev emmanuel macron drogat cocaina delir