MENIU

Medicul personal al lui Michael Jackson a vorbit: Mi-e frică să mai răspund la telefon

Foto: REALITATEA.NET

Medicul personal al lui Michael Jackson a transmis primul său mesaj public după ce a fost acuzat de omucidere de către procurori. În mesajul postat pe internet, medicul susţine că e nevinovat şi se plânge că viaţa sa a devenit un adevărat coşmar.

"Vreau să mulţumesc tuturor pacienţilor şi prietenilor mei care mi-au trimis mailuri, scrisori şi mesaje pentru a mă susţine pe mine şi pe familia mea. Din cauza a ceea ce se întâmplă acum, mi-e frică să mai răspund la telefon sau să mai folosesc mailul. Aşa că am înregistrat acest mesaj video să vă spun că am primit toate mesajele voastre."

Conrad Murray e anchetat sub acuzaţia de omucidere, iar poliţiştii i-au percheziţionat de câteva ori casa şi clinicile pe care le deţine. De fiecare dată, agenţii au ridicat cutii cu documente şi medicamente.

"Am făcut tot ce mi-a stat în putere. Am spus adevărul şi am încredere că adevărul va învinge. Dumnezeu să vă binecuvânteze şi vă mulţumesc", susţine Murray.

Conrad Murray a devenit medicul personal al lui Michael Jackosn din luna mai. El avea misiunea să-l pregătească pe superstar pentru seria de concerte programată la Londra. Murray se afla la domiciliul lui Michael Jackson în seara în care acestuia i s-a făcut rău şi a murit.