MENIU

Meciul cu Liverpool nu-l convinge pe Dan Petrescu să rămână la Unirea

Dan Petrescu şi-ar dori să o întâlnească pe Liverpool în Premier League

Antrenorul Urziceniului şi-ar fi dorit un adversar mai facil în şaisprezecimile Ligii Europa şi spune că factori de altă natură decât fotbalistică îl determină să accepte o altă ofertă chiar din această iarnă.

Nici măcar drumul pe Anfield Road, pentru o confruntare cu FC Liverpool, nu-l convinge pe Dan Petrescu să rămână şi după iarna aceasta antrenor al Unirii Urziceni.

Anunţurile sale că va pleca să antreneze în străinătate s-au intensificat după ce a fost pus pe lista cu posibilii selecţioneri ai Poloniei, după care \"Bursucul\" s-a autopropus antrenor la naţionala Scoţiei şi pare mai hotărât ca oricând să plece dincolo de graniţele României.

Într-o declaraţie făcută la GSP TV,  antrenorul Urziceniului a declarat cu privire la viitorul său şi la adversarul din şaisprezecimile Ligii Europa: \"Preferam altă echipă, ca să avem mai multe şanse la calificare. De pe un cal frumos preferam să picăm prin sferturi, semifinale. Oricum, nimic nu e imposibil în viaţă, cu atât mai puţin în fotbal (...) Pentru fiecare antrenor este o provocare să joci împotriva unui mare antrenor, ca Rafa Benitez, dar vor juca jucătorii, dacă nu vor juca antrenorii. Plecarea mea de la Urziceni nu depinde de meciul cu Liverpool, sunt alţi factori care mă fac să mă gândesc să continui în altă parte. Nu sunt astea problemele, acum, la echipă\".