MENIU

Mazăre le cere parlamentarilor PSD să nu susţină o moţiune de cenzură, ca să nu provoace "haos"

Foto: NewsIn

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a afirmat, în cadrul Consiliului PSD, că toţi membrii PSD aflaţi în funcţiile politice din structurile guvernamentale trebuie să le părăsească "cât mai rapid", dar consideră că PSD nu ar trebui să voteze o moţiune de cenzură la adresa Cabinetului Boc.

"Dacă noi, partidul, am luat decizia de a nu mai sta sub conducerea Satanei la guvernare, trebuie ca toţi oamenii noştri să plece din structurile de putere ale statului. Am auzit pe unii gândindu-se că ar fi bine să mai rămână directori de deconcentrate. (...) Să nu-şi imagineze cineva că va rămâne pe funcţie cu un Guvern care nu ţine cont de lege, care nu ţine cont de nimic", a afirmat liderul PSD, adăugând că o astfel de atitudine ar fi morală şi corectă.

Totodată, el i-a mai îndemnat pe membrii PSD să nu susţină o eventuală moţiune de cenzură, spunând că nu este rolul PSD să aducă "haos" în societate.

"Nu noi, PSD, suntem cei care vor să facă haos în România. Nu noi, PSD, suntem cei care vor să lăsăm ţara fără guvernare. Acest lucru, scandalul, îl alimentează doar Băsescu. El este cel care cinci ani de zile l-a alimentat prin minciună şi ură", a mai afirmat Mazăre.

Membrii PSD s-au reunit vineri, la Romaero, pentru un Congres Extraordinar în care preşedintele social-democrat, MIrcea Geoană, şi-a anunţat candidatura la preşedinţia României.