MENIU

Maximilian Nicu: Pentru mine ar fi o onoare să joc pentru naţionala Germaniei

Foto: www.bild.de
Foto: www.bild.de
Foto: www.bild.de

Hai să te faci român, dar mai bine rămâi să joci pentru Germania! Maximilian Nicu nu ştie ce iepure să aleagă. Piţurcă l-ar arunca în luptă cu Serbia şi Austria, însă şi nemţii îi cer lui Joaquim Low să-l cheme la naţionala Germaniei.

Deşi nu a jucat niciun minut pentru Germania sau România, Maximilian Nicu este la mare căutare naţională. Jucătorul Herthei Berlin este însă derutat. Zilele trecute era decis să joace pentru România şi a depus actele pentru a obţine cetăţenia, dar acum aleargă după doi iepuri.

"Sunt măgulit de interesul arătat de FRF. Însă pentru mine ar fi o onoare să joc pentru naţionala Germaniei. Reprezintă mai mult din punct de vedere fotbalistic. Dacă aş şti că prezint un interes pentru nemţi, nu m-aş mai grăbi atât de mult să-mi iau cetăţenia română", a declarat jucătorul pentru cotidianul german Bild.

Considerat unul dintre cei mai buni mijlocaşi din Bundesliga, Nicu i-ar avea rivali pe postul său pe Trochowski, Marin şi Ozil. Toţi trei la un loc au numai 21 de selecţii pentru Germania.
Mai multe articole despre:
Germania România Maximilian Nicu Hertha Berlin