MENIU

MARTOR OCULAR: ACCIDENT SPECTACULOS în Bucureşti, în cartierul Titan

<p>MARTOR OCULAR: accident spectaculos &icirc;n cartierul Titan din Capitală</p>
<p>MARTOR OCULAR: accident spectaculos &icirc;n cartierul Titan din Capitală</p>

MARTOR OCULAR: Accident spectaculos în cartierul Titan din Bucureşti, după ce două maşini s-au ciocnit, iar una dintre ele s-a răsturnat. Cititorul Realitatea.net F.V. ne-a trimis imaginile şi comentariul.

"In jurul orei 19, locuitorii cartierului Titan de pe strada Jean Steriadi au fost scosi din casa in urma unui bubuit puternic....ce a provenit in urma ciocnirii a 2 masini.....se pare ca conducatorul autoturismului Peugeot ( cel rasturnat ) avand viteza a intrat frontal-lateral in partea dreapta a autoturismului Renault ( cel alb) si s-a rasturant in parcarea imediata avariind inca 1 autovehicul grav,care era parcat.

Soferul din autoturismul rasturnat a reusit sa iasa pe geam, prezinta leziuni la maini, a fost ingrijit de SMURD, echipajele de politie au ajuns in 5 min, sectia fiind aproape, iar SMURD-ul in aproximativ 10-15min. Nu sunt persoane. decedate. Soferita autoturismului Renault era foarte socata", ne-a scris cititorul Realitatea.net.

 

Vă reamintim, dacă aţi fost martorul unui eveniment care poate deveni o ştire, trimiteţi-ne imaginile pe adresa martorocular@realitatea.net sau pe portalul REALITATEA.NET, la rubrica Martor ocular.