MENIU

Martin Laursen şi-a anunţat retragerea din echipa naţională la vârsta de 31 de ani

Foto: img.skysports.com/

Căpitanul lui Aston Villa, Martin Laursen, a anunţat, joi, că nu va mai evolua în viitor pentru reprezentativa Danemarcei din cauza problemelor medicale cu care se confruntă în prezent la genunchi.

"Decizia îmi aparţine în totalitate. A fost cea mai grea alegere pe care a trebuit să o fac în cariera mea. Am încercat tot posibilul să nu ajung în această situaţie, dar aşa a fost să fie. Mi-a făcut întotdeauna mare plăcere să îmbrac tricoul echipei naţionale", a declarat apărătorul în vârstă de 31 de ani, care a participat alături de reprezentativa Danemarcei la Cupa Mondială din 2002, dar şi la două ediţii ale Campionatului European, în 2000 şi 2004.  
Martin Laursen a debutat în naţionala ţării sale în martie 2000, într-un meci cu Portugalia. În cei aproape nouă ani în care a evoluat în reprezentativă scandinavă, acesta a adunat 53 de selecţii şi a marcat 2 goluri.

Fostul jucător al lui AC Milan a suferit recent o intervenţie chirurgicală la genunchi şi va fi nevoit să stea departe de gazon în următoarele două luni.
Mai multe articole despre:
AC Milan retragere Aston Villa