MENIU

Markus Babbel: N-avem ce căuta în Ligă, dacă nu ne menţinem prestaţia de top, cu Urziceniul

Foto: NewsIn

Antrenorul nemţilor e bucuros că joacă al doilea meci în grupele Champions League împotriva unui adversar mai puţin cunoscut şi a glumit pe seama participării neautorizate a portarului Jens Lehmann la Oktoberfest.

Dacă sorţii vor urma aceeaşi direcţie, în scurt timp Markus Babbel, antrenorul lui VfB Stuttgart, va ajunge să cunoscă întreaga Românie.

În Banat în urmă cu o lună, el a sosit acum la Bucureşti, pentru partida a doua din grupa G a Ligii Campionilor, cu Unirea Urziceni. La conferinţa de presă, tehnicianul nemţilor a spus că echipa sa este avantajată de faptul că Unirea Urziceni nu va juca pe propriul stadion şi se bucură că în al doilea meci din grupă se confruntă cu o echipă care nu are un nume mare în Europa.

"Mă bucur că vom juca al doilea meci din Liga Campionilor în faţa unui adversar nu prea cunoscut şi care are probleme, pentru că joacă în Bucureşti. Pentru noi este important să confirmăm ultima prestaţie din campionat, unde am dat dovadă de multă agresivitate şi am alergat mult", a spus Markus Babbel, a cărui echipă a câştigat sâmbătă cu 3-0, în deplasare, pe terenul lui Eintracht Frankfurt.

Pe de altă parte, antrenorul german consideră că atuul Unirii este defensiva: "Unirea are o apărare bună şi asta s-a văzut în meciul de la Sevilla, unde a luat două goluri întâmplător. Unirea este liderul campionatului, înscrie multe goluri şi trebuie să fim atenţi. Dacă nu vom reuşi să ne menţinem prestaţia de top, înseamnă că nu avem ce căuta în Liga Campionilor".

Babbel a mai precizat că singurul jucător indisponibil pentru meciul cu Unirea este mijlocaşul Alexander Hleb şi a glumit pe seama portarului Lehmann, pe care l-a ironizat pentru participarea neautorizată de club la Oktoberfest. "Lehman a avut o problemă ieri. Din fericire, în România nu este Oktoberfest, deci nu îmi fac niciun fel de probleme".