MENIU

Marko, despre Băsescu: Eu cred că va rămâne acelaşi politician, nu se va schimba

Marko, despre Băsescu: Cred că va rămâne acelaşi politician

Preşedintele UDMR, Marko Bela, a declarat pentru NewsIn, după discursului de început de mandat al lui Traian Băsescu, că acesta a punctat aceleaşi chestiuni din campanie şi că nu crede că noul său mandat va fi diferit de primul.

\"Punctele atinse de domnul Băsescu sunt aceleaşi pe care le-a atins şi până acuma, deci din acest punct de vedere a spus acelaşi lucru ca şi în campanie despre modernizarea statului, a pus un accent deosebit pe referendum...\", a declarat Marko.

Liderul UDMR a fost întrebat dacă este de părere că în urma discursului lui Traian Băsescu noul său mandat va fi unul diferit în sens pozitiv. \"Nu am presupus că se va schimba cineva în urma unei campanii sau în urma unui realegeri, eu cred că va rămâne acelaşi politician\", a răspuns Marko.

La rândul său, senatorul UDMR, Gyorgy Frunda, a afirmat că nu a fost pe gustul său momentul religios al ceremoniei de depunere a jurământului. \"Cred că totuşi România este un stat laic... De asta nu a fost pe gustul meu\", a spus Frunda la finalul ceremoniei.

Mai multe articole despre:
UDMR Traian Băsescu Marko Bela jurământ mandat