MENIU

Marius Niculae: "Nu ţintesc titlul de golgheter, ci Cupa şi campionatul cu Dinamo"

Foto: 4football.wordpress.com

Atacantul dinamovist Marius Niculae a declarat, astăzi, după meciul cu Gloria Bistriţa, în care a marcat un hat-trick, că nu ţinteşte titlul de golgheter al Ligii I, ci are ca obiectiv câştigarea Cupei României şi a campionatului în acest sezon.

"Pentru mine nu contează să marchez eu, nu sunt importante golurile. Eu am venit să iau aici Cupa şi campionatul şi sper să îndeplinesc visul tuturor dinamoviştilor. Nu ţintesc titlul de golgheter", a spus Marius Niculae.

Atacantul, care a terminat meciul în postura de portar, luându-i locul lui Lobonţ, care s-a accidentat grav, a menţionat că s-a aflat pentru a doua oară în poarta lui Dinamo, după ce în 1996 a stat între buturi într-un meci cu Petrolul, încheiat cu scorul de 1-1. "Mulţumesc fundaşilor că m-au ajutat să nu primesc gol. Nu am avut niciun fel de emoţii, îi aveam în faţă pe Goian şi Tamaş", a spus Niculae, care a mărturisit că regretă accidentarea lui Lobonţ, însă nu are emoţii, pentru că, în opinia sa, şi Dolha este la fel de bun ca şi portarul titular.

Altfel, Niculae a replicat dur acuzaţiilor venite la adresa lui Dinamo din partea rivalelor: "Sper ca după fiecare etapă să le mai dăm o palmă celor care ne contestă munca. Noi transpirăm pe teren şi nu permitem nimănui să-şi bată joc de munca noastră. Din păcate, asta-i România. La Iaşi a fost o sincopă, ghinion şi lipsă de concentrare. Dacă am mai juca de zece ori, nu ne-ar mai bate niciodată. Important este că am câştigat cu Bistriţa şi sperăm să o facem şi cu Farul".

În final, atacantul dinamovist a declarat că Steaua nu trebuie scoasă din calculele luptei pentru titlu. "Steaua este rivala noastră de o viaţă şi îşi poate reveni, la fel ca şi CFR", a spus Niculae, care a promis, în glumă, că îi va ajuta pe cei de la departamentul de marketing al lui Dinamo, dacă vor decide să scoată tricouri cu numele său şi numărul 1 pe spate.

Dinamo a învins, astăzi, formaţia Gloria Bistriţa, scor 5-0, într-un meci în care Marius Niculae a reuşit cel de-al doilea hat-trick al său din acest sezon, iar în ultimele 15 minute a evoluat în poartă, după accidentarea lui Lobonţ.