MENIU

Marius Niculae e dorit de Braga şi Nacional Madeira

Foto: NewsIn

Atacantul lui Dinamo se află la recuperare în Portugalia, iar Gazeta Sporturilor scrie că şi-a prelungit şederea fiindcă negociază cu o echipă din prima ligă. Madeira ar da pentru el 800.000 euro.

Reconstrucţia la Dinamo e pe cale să se desfăşoare într-un ritm mai alert decât se aştepta, tineri precum Alexe, Rus sau Dragoş Grigore având şansa unor cantecte mai dese cu prima echipă încă din această iarnă.

La "lista neagră a lui Borcea", vehiculată în ultimele zile, şi pe care s-ar afla numele lui Pulhac, Boştină, Kone, Claudiu Niculescu şi Adrian Cristea s-ar adăuga şi plecări voite, unele dintre ele foarte importante. Conform Gazetei Sporturilor, atacantul Marius Niculae e pe cale să se înţeleagă zilele acestea cu o echipă în Portugalia, la care ar urma să se transfere în pauza competiţională.

În momentul de faţă la Lisabona, unde se recuperează după o accidentare sub supravegherea medicului lui Sporting, "Săgeată" ar fi trebuit să revină în ţară la începutul acestei săptămâni, dar se pare că şi-a prelungit şederea întrucât este curtat de o echipă de primă ligă. Ziarul scrie că fotbalistul ar fi urmărit de Sporting Braga şi Nacional madeira, această din urmă echipă oferind pentru el 800.000 de euro.

Ultimul meci pe care Marius Niculae l-a jucat pentru Dinamo a fost cel contra Stelei (30 septembrie), câştigat cu 1-0.