MENIU

Marica: \"Nu mă simt confortabil când joc contra românilor şi trebuie să-i şi elimin\"

Marica, inamicul public numărul 1 pentru echipele româneşti, în cupele europene

Autorul primului gol al lui Stuttgart s-a declarat fericit că echipa sa a obţinut calificarea, dar a spus că nu se simte prea bine în meciurile cu românii. După meciul cu FC Timişoara, din ultimul tur preliminar al Ligii, când a scos un penalty pentru Stuttgart, Marica a deschis miercuri scorul pentru şvabi şi a evoluat excelent în partida care a dus la eliminarea Unirii din Liga Campionilor.

\"Sunt bucuros că echipa mea a reuşit să câştige, că am marcat, suntem în primele 16 echipe ale Europei, dar îmi pare şi rău de Urziceni. Le urez baftă în Liga Europa. Poate şi schimbarea de antrenor a dus la motivaţia în plus, dar oricum, suntem bucuroşi de victorie. A fost o minge bună la gol, mi-a venit perfect, nu am îndeplinit decât o simplă formalitate. E greu să joci meci de meci la echipele mari, e şi concurenţă foarte mare. Urziceniul a avut şi varianta egalului, dar au primit gol repede şi tot planul s-a dărâmat. Sincer, nu mă simt confortabil că ştiu că trebuie să joc contra românilor şi să-i şi elimin. Dar vreau să demonstrez că merit să fiu aici\", a declarat Marica, la finalul meciului cu Unirea, pentru TVR.

Unirea Urziceni a pierdut ultimul meci din grupa G a Ligii Campionilor, 1-3 la Stuttgart, cu Vfb, şi îşi va continua aventura europeană în primăvara Ligii Europa. Unirea avea nevoie să nu piardă pentru a merge mai departe în Liga Campionilor, dar a sucombat după ce a primit trei goluri în primele 11 minute, primul dintre ele fiind înscris chiar de Ciprian Marica, în minutul 5. Meciurile din \"32\"-imile Ligii Europa, faza în care s-a calificat Unirea, se vor disputa între 18 şi 25 februarie 2010. În \"32\"-imile Ligii Europa se califică primele două clasate din grupe, alături de ocupantele locului 3 din grupele Ligii Campionilor.