MENIU

Marica: "Îmi doresc să dau gol contra Ungariei"

Foto: NewsIn

Ciprian Marica şi Mirel Rădoi vor cu orice preţ victorie în meciul contra Ungariei şi sunt optimişti în legătură cu şansele de calificare ale României la Campionatul Mondial din 2010.

Mă aştept să avem parte de un public ostil, important e ce facem pe teren, mergem să câştigăm meciul.

Mutu va lipsi de la meciul cu Ungaria, dar Marica speră că jucătorii se vor descurca şi în aceste condiţii. "Adrian este un jucător important pentru naţională şi trebuie să ne descurcăm şi fără el, mergem acolo să câstigăm meciul, îmi doresc să dau gol contra Ungariei. Am venit la naţională cu inima deschisă şi îmi doresc să aduc victoria. La meciul cu Franţa trebuie să avem un moral bun şi acest lucru se va întâmpla dacă vom învinge Ungaria".

Marica a declarat că vrea să învingă Timişoara în play-off-ul Champions League, alături de colegii săi de la Stuttf'gart. "Cu siguranţă că nu mi-am dorit să joc contra Timişoarei, dar sunt un jucător profesionist şi îmi doresc să ajung cu Stuttgart în Champions League".

"Toate meciurile sunt grele la acest nivel, suntem pregătiţi ştim ce ne aşteată, vrem să întreţinem atmosfera bună şi acest lucru se poate întâmpla doar cu victorie. Sunt sigur ca vin jucătorii cei mai buni la naţională, sunt convins că ne vor ajuta şi sper ca acest lucru să se vadă la meciul cu Ungaria. Avem încredere în noi şi credem în şansa noastră până la capăt", a adăugat Marica.

Mirel Rădoi a declarat că speră să nu fie probleme în meciul cu Ungaria, dar se poate aştepta şi la surprize.

În ceea ce priveşte transferul lui Goian, Rădoi a declarat: "Goian nu cred că va avea problemele pe care le-a avut la Steaua, va juca la Palermo fără probleme, cine va juca în locul lui sper să o facă bine".

Şi Rădoi la fel ca Marica este determinat să facă un meci bun la naţională: "Reprezentăm această ţară cu mândrie şi venim cu inima deschisă si vrem să câştigăm".

Mai multe articole despre:
Mirel Radoi Ungaria naţionala Ciprian Marica