MENIU

Marica: "Diferenţa s-a făcut la capitolul fizic, unde am dominat Timişoara"

Foto: NewsIn

Atacantul român al lui VfB Stuttgart, Ciprian Marica, a declarat, miercuri, după meciul cu FC Timişoara, scor 0-0, că echipa bănăţeană a fost mai bună decât în jocul tur, dar diferenţa s-a făcut la capitolul fizic, unde gruparea germană s-a impus fără probleme.

"Eu încerc să îmi treaba cât mai bine, mă bucur ca am reuşit să ne calificăm. Am întâlnit o altă echipă a Timişoarei, mai bine organizată, care a reuşit să ne ţină piept. Nu am reuşit să marcăm, însă ne-am calificat. Greul abia acum începe, dar suntem bucuroşi că suntem în cea mai valoaroasă competiţie din Europa. Timişoara a demonstrat că e o echipă bună, cu jucători valoroşi, dar echipa noastră a dominat fizic, cred că la acest capitol s-a făcut diferenţa", a spus Marica.

Echipa pregătită de Ioan Ovidiu Sabău, FC Timişoara, a remizat, miercuri, în deplasare, cu VfB Stuttgart, scor 0-0, dar a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor şi urmează să evolueze în grupele Ligii Europa. În tur, gruparea germană s-a impus cu scorul de 2-0.
Mai multe articole despre:
marica Vfb stuttgart FC Timişoara