MENIU

Mariana Câmpeanu: Nu se va lua nicio măsură drastică pentru prevenirea crizei, până la alegerile prezidenţiale

Foto: NewsIn
Câmpean: Suntem singura ţară din Europa care nu a luat nicio măsură anticriză

În acest an se vor plăti pensiile şi salariilor până la alegerile prezidenţiale şi tot până atunci nu se va lua nicio măsură drastică pentru prevenirea crizei. Declaraţia a fost făcută la Realitatea TV de fostul ministrul al Muncii, Mariana Câmpeanu.

"Din toate discuţiile de până acum cu FMI rezultă foarte clar că acest Guvern, în aceste şase luni de zile, nu a făcut nimic. Dacă în luna martie eram la mijlocul clasamentului din punctul de vedere economic al ţărilor din estul Europei, acum suntem pe ultimul loc, după Bulgaria şi Ungaria", a spus Mariana Câmpeanu (PNL).

Fostul ministrul al Muncii a acuzat Guvernul că nu a pus în aplicare niciuna dintre măsurile anticriză cuprinse în primul acord cu Fondul Monetar Internaţional.

"Suntem singura ţară din Europa care nu a luat nicio măsură anticriză, dovadă toate aceste măsuri anunţate din nou, deşi erau cuprinse şi în primul acord cu FMI", a mai spus Câmpeanu, care a completat că nu crede că Guvernul PSD-PD-L va luat vreo măsură pentru prevenirea crizei până la alegerile prezidenţiale.