MENIU

Marian Vanghelie: Peste 10 ani voi fi cel mai puternic în România

Foto: NewsIn
Vanghelie: Nu, am 40 de ani şi mai am de aşteptat, dar voi fi cu mâna pe scaunul preşedintelui, adică voi fi foarte aproape

Fiindcă e sigur că Geoană va câştiga alegerile, Vanghelie îşi face planuri: nu candidează la şefia partidului, însă îşi rezervă un loc mai în spate: "Voi fi cu mâna pe scaunul preşedintelui, adică voi fi foarte aproape".

Vanghelie, invitat la Interviurile Gândul, povesteşte cum n-a vrut să-l "decapiteze pe Oprescu", greşelile de exprimare comise "din oboseală", inspectorii ANI pe care "o să-i ia transpiraţia pe şira spinării", Mădălin Voicu, Miron Mitrea şi cartea care i-a marcat viaţa: "Amintiri din copilărie".

- Dacă Mircea Geoană va câştiga alegerile prezidenţiale, veţi candida la şefia partidului?

Vanghelie: Nu, am 40 de ani şi mai am de aşteptat, dar voi fi cu mâna pe scaunul preşedintelui, adică voi fi foarte aproape.

- Nu ca să-i trageţi scaunul...


Vanghelie: Nu, în sensul pozitiv. Funcţia mea va fi foarte aproape de preşedintele partidului, nu cea de preşedinte, pentru că cred că mai am nişte lucruri de adăugat. Experienţa este şi ea necesară şi mă şi ajută vârsta să nu mă grăbesc.

Citeşte mai mult în Gândul