MENIU

Marian Vanghelie a fost reconfirmat în funcţia de preşedinte al PSD Bucureşti

Foto: NewsIn

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost reconfirmat în funcţia de preşedinte al organizaţiei PSD Bucureşti, de către delegaţii prezenţi la Conferinţa organizaţiei PSD Bucureşti.

Proaspăt reales, Vanghelie a mulţumit membrilor care l-au susţinut şi a afirmat că şi-ar dori să împrumute din calităţile celorlalţi lideri ai PSD. Astfel, social-democratul a spus că şi-ar dori să conducă Bucureştiul aşa cum a condus Adrian Năstase Guvernul, să se comporte "uman", asemenea lui Ion Iliescu, şi să împrumute din diplomaţia lui Mircea Geoană.

Totodată, Vanghelie a sugerat, la finalul discursului, că-şi doreşte ca PSD să câştige Primăria Capitalei, iar el să ocupe o funcţie mai importantă decât în prezent.

Preşedintele social-democraţilor din Capitală, Marian Vanghelie, a spus că nimeni în Bucureşti "nu mai are încredere în niciun partid politic" şi i-a îndemnat pe colegii săi din Bucureşti să se apropie de oameni.

"Încercăm să avem reprezentanţi în fiecare bloc, în fiecare stradă. Dacă vom şti pe fiecare stradă, în fiecare bloc, ceea ce se întâmplă, dacă oamenii vor şti că se pot duce la preşedintele de asociaţie, la deputatul nostru de Bucureşti, la ministrul nostru, când acest lucru va fi adevărat, vă spun că PSD va câştiga sigur alegerile timp de 20 de ani", a adăugat Vanghelie.

La conferinţă au participat preşedintele PSD, Mircea Geoană, vicepremierul Dan Nica, miniştrii Ecaterina Andronescu şi Cristian Diaconescu.

Mai multe articole despre:
PSD Marian Vanghelie conferinţă sectorul 5