MENIU

Marian Tutilescu: Nu am fost demis, mi s-a propus o altă funcţie

Foto: RTV
Marian Tutilescu: Nu am fost demis, am ales o altă funcţie

\"Nu am fost demis, ci mi s-a propus o altă funcţie, mai ales că aveam o vechime de circa 6 ani la şefia Poliţiei Capitalei, iar schimbările care s-au făcut la conducerea Poliţiei Capitalei nu au legătură cu scandalurile din Plaza Mall\", a afirmat Marian Tutilescu, în cadrul unei emisiuni la postul Realitatea TV.

"Nu am fost demis, mi s-a propus o altă funcţie, mai ales că aveam o vechime de circa 6 ani la şefia Poliţiei Capitalei. MAI, prin comunicatul remis presei vineri, arată clar că schimbările din cadrul conducerii Poliţiei Capitalei nu au legătură cu scandalul din Plaza Mall", a afirmat Marian Tutilescu.

Marian Tutilescu a precizat că are câteva obiecţii legate de modul în care s-a derulat acţiunea poliţiei în zona Plaza Mall.

"Ar fi necesare o serie de măsuri disciplinare, dar nu sunt de acord cu demiterea sau plecarea altor poliţişti. Este extrem de inconfortabil ca numele Poliţiei Capitalei să fie asociat cu firma de pază BGS", a spus fostul şef al Poliţiei Capitalei.

Printre altele, fostul şf al Poliţiei Capitalei a declarat că nu vor fi schimbări majore în ceea ce priveşte salariul său.

"Nu vor fi diferenţe semnificative faţă de salariul pe care îl primeam ca şef al Poliţiei Capitalei şi salariul pe care îl voi primi în noul post, dar să ştiţi că este o meserie în care se pune mult suflet. Cu această ocazie, consider că mi se acordă o nouă misiune şi nu văd în această numire o retrogradare. Aştept în schimb şi eu cu aceeaşi nerăbdare să văd cine va fi succesorul meu, dar îmi doresc ca cel numit să fie un ofiţer din cadrul Poliţiei Capitalei, pentru că trebuie să cunoască elementele specifice ale oraşului Bucureşti şi presiunea mediatică imensă de aici", a încheiat Marian Tutilescu.

Vezi aici comunicatul MAI