MENIU

Marian Pană: "Victoria cu Oţelul este foarte importantă, echipa a arătat că poate mai mult"

Foto: www.gloriacf.ro

Antrenorul Gloriei Bistriţa, Marian Pană, a declarat, duminică, după meciul cu Oţelul Galaţi, că victoria înregistrată este foarte importantă şi, totodată, a arătat că echipa sa nu merită să ocupe ultima poziţie a clasamentului.

"Este o victorie extrem de importantă pentru jucători. Dumnezeu şi-a întors faţă şi către echipa noastră, având în vedere ultimele meciuri, în care nu prea am avut noroc. Este foarte important că echipa a crezut şi, chiar dacă am avut şi momente de slăbiciune, ne-am impus. Penalty-ul apărat de Albuţ a fost un moment foarte important al meciului, este meritul lui. Ne bucură această prima victorie, echipa a aratat că poate", a spus Pană.

Antrenorul Oţelului, Dorinel Munteanu, a declarat că rezultatul din partida cu Gloria Bistriţa i se pare injust. "Sunt total nemulţumit de rezultat şi pot spune că am pierdut nemeritat. Ştiam că adversarul va fi foarte motivat şi va lupta din răsputeri pentru victorie, dar l-am ajutat şi noi foarte mult", a afirmat Munteanu.

Gloria Bistriţa a învins, duminică, pe teren propriu, scor 2-1, pe Oţelul Galaţi şi a reuşit prima victorie în acest sezon din Liga I. După acest meci, gazdele au acumulat 6 puncte şi rămân pe ultimul loc în clasament, în timp ce oaspeţii se menţin, momentan, pe locul 14, cu 11 puncte.