MENIU

Marian Iancu solicită excluderea lui Cristian Balaj din arbitraj

Foto: NewsIn

Patronul lui FC Timişoara, Marian Iancu, a afirmat, duminică, că nu poate ierta maniera de arbitraj a lui Cristian Balaj, de la finala Cupei României, şi s-a declarat convins că acesta va fi scos din lotul A în viitorul sezon.

"Ceea ce dorim noi pentru viitorul campionat este ca Balaj să fie scos din arbitraj. Avem un precedent, Serea, asta vrem să se întâmple şi cu Balaj. Mergem la UEFA şi, dacă este nevoie, la Lausanne, la TAS. Fiţi siguri că Balaj nu va mai arbitra în lotul A în sezonul viitor", a declarat Marian Iancu.

Finanţatorul timişorenilor a ţinut din nou partea suporterilor şi a reiterat că principalul vinovat pentru violenţele provocate de aceştia la Târgu Jiu a fost centralul Cristian Balaj, care, prin deciziile luate, a incitat fanii echipei de pe Bega.

În urma incidentelor provocate la finala Cupei României de fanii săi, formaţia FC Timişoara nu va avea voie să dispute pe stadionul "Dan Păltinişanu" următoarele 4 meciuri considerate pe teren propriu şi a fost amendată de Comisia de Disciplină cu 50.000 de lei. Bănăţenii au pierdut finala Cupei României în faţa lui CFR Cluj, scor 0-3.