MENIU

Marian Iancu: Nu vreau jucători de la Rapid, toţi sunt nişte mercenari

Foto: NewsIn
Marian Iancu: Niciun jucător de la Rapid nu merită să joace în vârful campionatului

Mai mult ca sigur niciun rapidist nu va ajunge în această vară la Timişoara. Schimbul Lazăr, Herea contra a trei bănăţeni va fi imposibil de făcut. Iancu spune că nu are nevoie de mercenari, fără mentalitate de campioni şi care se gândesc doar la bani.

În iarnă Timişoara a fost la un pas să-l ia pe Herea, iar în retur şefii de pe Bega l-au monitorizat atent pe Costin Lazăr. Acum nu mai are ochi pentru rapidişti, deşi este născut şi crescut în Giuleşti. L-au dezamăgit după ce au ratat calificarea în Europa League.

"Nu iau jucători de la Rapid că nu au mentalitate de campioni. Niciun jucător de la Rapid nu merită să joace în vârful campionatului. Oricare ar fi ei, Lazăr, Herea si toate maimuţele celelalte. Maimuţe zic de străini. Sunt nişte mercenari. Toţi au stat acolo doar să stoarcă Rapidul de bani", a declarat Marian Iancu.

Şefii din Giuleşti au sărit imediat în apărarea jucătorilor. 

"Îl ştiam un simpatizant al rapidiştilor. Dacă nu îşi cere scuze public ne vom adresa  comisiilor pentru ai cere daune  fţăa de afectarea imaginii clubului si a jucătorilor", a replicat Grigore Sichitiu.


Mai multe articole despre:
Rapid Marian Iancu jucători mercenari