MENIU

Marian Iancu nu se teme că va deveni persona non-grata şi va continua atacurile la adresa FRF

Foto: www.onlinesport.ro

Patronul lui FC Timişoara, Marian Iancu, a declarat, miercuri, că nu se teme că va fi declarat persona non-grata, aşa cum a cerut preşedintele FRF, Mircea Sandu, şi dă asigurări că va fi şi mai virulent cu atacurile împotriva respectivului for.

"Poli Timişoara va merge în continuare, cu mine sau cu altă persoană, chiar dacă voi fi declarat persona non-grata. E problema lor să murdărească acea onorabilitate a Adunării Generale. Nu mă interesează imaginea mea, sunt un om de afaceri. Nu răspund la şantaj, nu răspund la presiuni, dar când sunt furat nu am cum să nu reacţionez", a declarat Marian Iancu.

Totodată, patronul timişorenilor a ţinut să precizez că nu se teme de ameninţările lui Sandu şi dă asigurări că va continua atacurile la adresa oficialilor FRF. "Mai rău o să vorbesc. Mircea Sandu încearcă să mă sperie. Să mă facă persona non-grata. O să continui, să nu creadă Adalbert Kassai şi Mircea Sandu că o să mă opresc", a anunţat Iancu.

Acesta a continuat conflictul cu Mircea Sandu, cu o nouă serie de atacuri la adresa preşedintelui FRF. "Fotbalul românesc nu se confundă cu Mircea Sandu. Eu nu am încălcat instanţele fotbalului şi am fost în afara oricăror acţiuni când s-a discutat despre fotbalul gri şi negru. Nu o să tac până când nu mi se va da ce mi s-a furat. Poli Timişoara respectă fotbalul, nu driblează fotbalul. Federaţia trebuie să dea înapoi ce a furat", a spus Iancu, după care a adăugat: "Mircea Sandu este un funcţionar. Vrea să fie confundat cu autoritatea în fotbal. Cred că facultăţile mintale şi calităţile lui sunt depăşite. Este un om care şi-a pierdut busola, nu mai este coerent. Nu mi-e teamă de absolut nimic. Mircea Sandu este o curvă masculină, un om pervers cu două feţe şi a furat palmaresul acestei echipe".

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, miercuri, că va propune Comitetului Executiv ca patronul lui FC Timişoara, Marian Iancu, să fie declarat persona non-grata în fotbalul românesc, din cauza declaraţiilor jignitoare făcute la adresa sa şi a forului pe care îl conduce. Conducătorul FRF a precizat că l-a reclamat pe Iancu şi la Comisia de Disciplină, acţionându-l în judecată şi pe cale civilă.
Mai multe articole despre:
Marian Iancu atacuri Mircea Sandu FC Timişoara