MENIU

Marian Iancu: Nu am de ce să fiu supărat, atât am putut

Foto: NewsIn

Preşedintele FC Timişoara a declarat că nu are de ce să fie supărat în urma eliminării din Cupa României, pe care o pune pe seama numeroaselor ratări.

"Am jucat cu mulţi tineri, nu am de ce să fiu supărat că am pierdut. Băieţii s-au bătut, dar din păcate am ratat foarte mult. Nu îmi doream să părăsim Cupa, chiar dacă ea nu ne-a tratat serios; am ajuns de două ori în finală şi de două ori am fost furaţi! Atât s-a putut, Astra a meritat victoria", a spus Iancu, la Digi Sport.

Patronul Astrei, Ioan Nicolae, nu a urmărit meciul, fiind plecat din ţară. Deşi s-a declarat foarte bucuros în urma acestui rezultat, el a subliniat că nu se pune problema ca Astra să aibă ca obiectiv câştigarea Cupei: "De asta e frumos fotbalul, pentru că se pot întâmpla foarte multe. Am aşteptat cu sufletul la gură rezultatul. Obiectivul nostru e să ne facem echipă, nu să câştigăm Cupa".

Astra Ploieşti s-a calificat în sferturile Cupei României, după ce a învins cu scorul de 8-7 (1-1, 2-2) finalista din sezonul trecut, FC Timişoara, în optimile competiţiei.