MENIU

Marian Iancu: "Cu Goian, Chivu şi Rădoi, vom lua în continuare goluri din faze fixe"

Foto: NewsIn

Marian Iancu a declarat la finalul partidei România-Insulele Feroe, scor 3-1, că naţionala ar trebui în continuare “întinerită” cu jucători de valoare din ţară. Finanţatorul Timişoarei s-a declarat nemulţumit de prestaţia liniei defensive a României, mai ales la fazele fixe, şi a afirmat că tricolorii vor primi în continuare goluri dacă se vor baza pe un Rădoi, Goian sau Chivu.

"Ne-a apăsat rezultatul cu Serbia, apărarea nu merge, Rădoi nu mai este jucător de naţională, pentru că joacă unde joacă. Avem nevoie de un Scutaru, un Galamaz, avem nevoie de jucători cu talie. Cu Goian, Chivu şi Rădoi, vom lua în continuare goluri din faze fixe. Pe mine naţionala mă interesează, vreau jucători tineri la echipă, un Pantilimon în poartă, un jucător cu talie în mijlocul apărării, tineri care să crească în doi, trei, patru ani, să ne calificăm şi noi din nou la un campionat mondial. Avem valori în ţară, nu poţi să ocoleşti un jucător ca Bourceanu, eu vorbesc despre jucătorii mei, pentru că pe ei îi cunosc, dar mai sunt tineri şi la Craiova care pot veni cu un alt entuziasm la echipa naţională", a declarat Marian Iancu, la Sport.ro.

Echipa naţională a României a învins, miercuri, la Piatra Neamţ, scor 3-1, reprezentativa Insulelor Feroe, şi s-a clasat pe penultimul loc în Grupa a 7-a a preliminariilor Campionatului Mondial din 2010, încheind astfel cea mai slabă campanie de calificare din ultimele patru decenii.