MENIU

Marian Cozma ar fi fost confundat cu o altă persoană de către agresorii săi, potrivit presei maghiare

Foto: origo.hu

Presa ungară a scris că handbalistul român Marian Cozma a fost confundat cu o altă persoană, din cauza staturii sale, şi a fost înjunghiat deoarece atacatorii au crezut că este persoana cautată de ei.

"Atacatorii au avut un conflict cu un bărbat la fel de înalt, care se pare că dispăruse vineri seară. Agresorii au avut nişte conturi de reglat şi l-au înjunghiat pe Cozma cu un cuţit, confundându-l cu altcineva. Aşadar, cea mai plauzibilă ipoteză este că Marian Cozma a murit din greşeală", scrie presa maghiară.

Duminică, în locul unde a fost înjunghiat Marian Cozma, au fost prezenţi mai mulţi suporteri care au aprins lumânări în memoria handbalistului, iar clubul a organizat o seară în care a fost cinstită memoria pivotului ucis sâmbătă noaptea.

De asemenea, oficialii echipei Veszprem se gândesc să amâne meciul pe care trebuie să îl dispute în Liga Campionilor duminica viitoare, pentru că echipa ar putea fi încă în stare de şoc. O decizie urmează să fie luată în zilele următoare, când se va face şi un anunţ oficial.

Pivotul echipei Veszprem, Marian Cozma, a murit, sâmbătă noaptea, după ce a fost înjunghiat mortal în zona inimii. Handbalistul român se afla într-un club din Ungaria, unde sărbătorea alături de coechipierii săi naşterea copilului unuia dintre aceştia. La un moment dat s-a iscat un scandal cu un grup de persoane de la o masă alăturată, în urma căruia Cozma a fost înjunghiat în zona inimii, iar alţi doi colegi au fost grav răniţi. Marian Cozma a murit în drum spre spital, în timp ce Zarko Sesum a suferit mai multe fracturi craniene, iar Ivan Pesic a fost înjunghiat în zona rinichilor. Cei doi sunt internaţi în spital la terapie intensivă.