MENIU

Marcel Popescu: Marian nu va pleca dintre noi, va fi mereu numărul 8 din echipă

Foto: www.mkbveszprem.hu
M.Popescu: Marian a fost cel mai bun, abia acum începea să demonstreze ce ştie
M.Cojocea: Era o persoană minunată
A.Dimache: Vom juca fiecare meci cu gândul la Marian şi îi vom dedica victoriile
E. Lipă: Nu avem cuvinte să spunem familiei cât de mult le suntem alături

Marian Cozma a ajuns acasă. Trupul său a fost adus miercuri dimineaţă la Bucureşti. Sute de oameni, sportivi şi reprezentanţi ai Federaţiei Române de Handbal l-au aşteptat pentru a-şi lua rămas bun şi l-au condus până acasă.

Trupul lui Marian Cozma va fi depus vineri dimineaţă în sala de consiliu a clubului sportiv Dinamo. Înmormântarea va avea loc vineri, la cimitirul Pipera. Marian Cozma va fi înmormântat în costumul de prezentare de CM 2009.

Trupul lui Cozma este deja aşteptat la clubul Dinamo, acolo unde foşti colegi, prieteni şi suporterii  îi vor aduce un ultim omagiu.

"Şocat este puţin spus, moartea unuia din familia noastra este cu atât mai dureroasă mai ales când se întîmplă unui om care merita cel mai puţin. Dar poate că aşa a vrut Dumnezeu, îi ia lângă El pe cei mai buni. Marian a fost cel mai bun, abia acum începuse să crească, să arate ce ştie.  De-abia de acum începea sa demostreze şi să ajungă cel mai bun handbalist. Marian nu va pleca dintre noi, va fi mereu numărul 8 din echipă, era un caracter unic!", a spus Marcel Popescu, preşedintele CS Dinamo. 

"Era o persoană cu zâmbetul pe buze, era o persoană minunată, avea un suflet enorm, s-a rupt ceva în mine. Ceea ce s-a întâmplat nu a provocat durere numai în rândul familiei, ci a tuturor oamenilor", a spus şi fostul său coleg Mihai Cojocea.

Echipa de handbal a clubului Dinamo şi antrenorul Eliodor Voica i-au adus şi ei un ultim omagiu lui Marian Cozma.

"Spune mult faptul că a fost mediadizat mult mai mult post mortem decat atunci când a câştigat Cupa Cupelor cu Veszprem. Poate că vom învîţa ceva din asta", a  mărturisit Eliodor Voica, antrenorul echilei de handbal Dinamo.

"Ungurii ştiu să îşi aprecieze mai mult valorile decât noi, din păcate Marian a fost cunoscut după acest tragic eveniment. Nu ne e frică să plecăm în străinătate după acest eveniment. În străinătate suntem mai bine plătiţi şi mai apreciaţi pentru munca pe care o depunem", a spus şi Alexandru Dimache, handbalist la Dinamo.

 


 

Mai multe articole despre:
Marcel Popescu Marian Cozma