MENIU

Mara pleacă de la CFR Cluj. Carlos Milhazes, spre Gruia

Carlos Milhazes ar putea reveni în Liga I, la CFR Cluj

Bogdan Mara se va despărţi gratis de CFR Cluj, după ce a ajuns la un acord în acest sens cu şefii grupării din Gruia. Ardelenii s-ar putea întări în defensivă cu fundaşul stânga portughez Carlos Milhazes.

Mijlocaşul Bogdan Mara, ajuns la vârsta de 32 de ani, este nemulţumit de faptul că nu a fost titular la CFR şi a cerut conducătorilor să fie lăsat să plece. Părţile au ajuns la un acord în privinţa unei despărţiri, iar acum Mara îşi caută echipă şi poate pleca gratis.

\"Am nevoie de o nouă provocare, de un club care să aibă obiective mari şi unde să pot câştiga trofee. Nu regret că am semnat cu CFR, este clubul care m-a propulsat la naţională\", a declarat Mara, pentru MEDIAFAX, adăugând că nu se gândeşte la retragere.

Bogdan Mara a ajuns liber de contract la CFR Cluj în februarie 2009, când a semnat un contract pe doi ani, după ce în turul campionatului trecut evoluase la Unirea Urziceni.

Carlos Milhazes, spre CFR Cluj

CFR Cluj şi-ar putea asigura în această iarnă serviciile fundaşului portughez Carlos Milhazes, informează NewsIn.

Dacă va fi împrumutat la CFR Cluj şi va da satisfacţie, gruparea ardeleană va beneficia la finalul sezonului de o opţiune de cumpărare.

În vârstă de 28 de ani, Carlos Milhazes a evoluat în prima ligă portugheză la Boavista Porto (2004/2005) şi Rio Ave (2005-2008). În ianuarie 2008, el a ajuns în Liga I, sub formă de împrumut, la FC Timişoara. În vara aceluiaşi an, el a fost achiziţionat pentru suma de 200.000 de euro, iar la începutul lui 2009 a fost cedat la Vitoria Guimaraes, cele două cluburi deţinând în coproprietate drepturile federative asupra sa.

Mai multe articole despre:
CFR Cluj împrumut FC Timişoara Vitoria Guimaraes