MENIU

Manea: "Am obţinut un punct important cu Dinamo"

Foto: NewsIn

Antrenorul grupării Rapid, Nicolae Manea, a declarat, duminică, la finalul remizei cu Dinamo, că rezultatul este echitabil şi foarte important în perspectiva luptei pentru câştigarea titlului de campioană a României.

"Am fost foarte aproape să câştigăm, însă, trebuie să fiu corect, Dinamo a făcut un joc bun. S-a jucat deschis, s-a jucat fotbal. Este un punct important obţinut cu Dinamo şi care ne ajută să rămânem în primele locuri. Aş fi vrut să câştig cu 1-0 norocos, am avut şansă azi. Nu ştiu de ce trebuie să facem tragedie la egal, cu un punct poţi câştiga campionatul sau poţi retrograda, cum să nu îmi convină un punct la Dinamo?", a spus Nicolae Manea, la conferinţa de presă organizată la finalul derby-ului cu Dinamo.

Tehnicianul rapidiştilor a precizat care au fost aspectele care au contat şi care au făcut ca giuleştenii să nu plece cu o victorie din Ştefan cel Mare: "Poate şi jucătorii au greşit, toţi au încercat pe atac şi asta ne-a costat. Era Dinamo de bătut, dar şi noi puteam fi învinşi. Bornescu a apărat foarte bine, e un portar cu multă experienţă, care a venit cu sufletul deschis la Rapid, a făcut lucruri extraordinare în această seară. Herea şi Bozovic au avut probleme, ambii au jucat cu infiltraţii. Sper să-i recuperăm în această pauză. Ioniţă e un băiat de perspectivă şi va creşte în următorii ani, aşa cum s-a întâmplat şi cu Daniel Niculae".

Dinamo a obţinut o remiză, pe teren propriu, scor 1-1, cu Rapid, în derby-ul etapei a 13-a, graţie unui gol marcat în minutul 88 de veteranul Claudiu Niculescu. Pentru Rapid a marcat Ioniţă, în minutul 2.
Mai multe articole despre:
Dinamo Rapid Nicolae Manea