MENIU

Manchester United rămâne lider în Anglia, după o victorie în prelungiri. Vezi rezultatele din etapa a 31-a

Foto: www.uefa.com

"Diavolii roşii" de la Manchester United rămân lideri în Anglia după o victorie in extremis obţinută, duminică, în faţa celor de la Aston Villa, scor 3-2, în etapa a 31-a din Premier League.

Formaţia antrenată de Sir Alex Ferguson căzuse pe locul doi în clasament după victoria obţinută, sâmbătă, de Liverpool, în meciul cu Fulham şi a fost la un pas de a le face cadou "cormoranilor" prima poziţie, după etapa a 31-a din Premier League.

După ce campioana Angliei a deschis scorul prin Cristiano Ronaldo, în minutul 14, oaspeţii au forţat şi au marcat de două ori, prin Carew (min. 30) şi Agbonlahor (min. 58). Intraţi în criză de timp, "diavolii" păreau că vor pierde jocul, însă Cristiano Ronaldo a reuşit să restabilească egalitatea în minutul 80.

United putea rămâne lider doar cu o victorie în acest meci, iar cele trei puncte atât de necesare au fost aduse în minutul 2 al prelungirilor partidei, de Macheda.

Tot duminică, în Premier League s-a mai disputat partida Everton    - Wigan Athletic 4-0, în care marcatori au fost Jo (26, 51), Fellaini (47) şi Osman (61).

Clasament: 1. Manchester United 68p (30j), 2. Liverpool 67p (31j), 3. Chelsea 64p (31j). 

Vezi aici celelalte rezultate ale rundei 32 din campionatul Angliei.