MENIU

Mama lui Michael Jackson va avea grijă de cei trei copii ai acestuia, potrivit avocatului familiei

Foto: dailymail.co.uk
Foto: dailymail.co.uk

Mama lui Michael Jackson, Katherine, este cea care va avea grijă de cei trei copii ai acestuia, deşi detaliile privind custodia sunt încă neclare, după decesul megastarului, a declarat avocatul familiei Jackson, citat de cotidianul britanic The Guardian.

"Probabil, doamna Jackson va avea grijă de ei. Îi iubeşte foarte mult", a spus avocatul Brian Oxman.

Avocatul a confirmat că în prezent, copiii sunt în Los Angeles, sub îngrijirea unei bone. 

Potrivit unor documente legale obţinute de site-ul TMZ, fosta soţie a lui Jackson, Debbie Rowe, nu poate primi custodia copiilor după decesului regelui muzicii pop. "Sunt sigură că el va desemna o persoană minunată pentru a avea grijă de ei, după decesul său", spunea Rowe, după divorţ.

Michael Jackson şi Debbie Rowe au fost căsătoriţi între anii 1996 şi 1999 şi au avut doi copii, Prince Michael Jr. şi Paris Michael Katherine. După divorţ, Rowe a renunţat la drepturile parentale, astfel că Michael Jackson a preluat responsabilitatea creşterii copiilor. 

Artistul a mai avut un al treilea copil, Prince Michael II, cu o mamă surogat pe care nu a cunoscut-o niciodată.

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani într-un spital din Los Angeles, unde fusese transportat de urgenţă în urma unui stop cardiac, veste ce a provocat o undă de şoc pe măsura celebrităţii planetare a celui supranumit regele muzicii pop. Artistul a concertat inclusiv în România, în 1992 şi 1996.

Decesul regelui pop intervine în momentul în care cântăreţul spera să-şi facă marea întoarcere pe scenă, în această vară, cu o serie de concerte. După ce practic a dispărut din viaţa publică de la achitarea sa, în 2005, într-un răsunător proces în care a fost acuzat de atingeri de natură sexuală asupra unui minor, cântăreţul a reapărut pentru scurt timp în martie pentru a anunţa o serie de nu mai puţin de 50 de concerte.

În timpul unei scurte intervenţii în faţa presei şi a miilor de fani, Michael Jackson, care a venit cu o întârziere de peste o oră şi jumătate faţă de ora la care fusese anunţată declaraţia, a spus că va fi vorba despre "ultimele sale spectacole la Londra".