MENIU

Mama actorului Ethan Hawke a organizat şi în acest an faimosul ei bal caritabil

Foto: Realitatea TV

Prinţi, prinţese, spiriduşi, cadâne, indieni, chinezoaice, ba chiar şi un comando de shaolini - cu toţii s-au strâns sâmbătă seară ca să facă spectacol în folosul copiilor săraci din România. Balul de caritate a luat ochii curioşilor cu dare de mână.

I-a sedus pentru că i-a pus în rol - o seară pot ieşi din costumul cu butoni sau taiorul sobru şi pot fi oricine îşi doresc. Ce-i drept, trebuie să cotizeze pentru asta. Dar ce motiv mai bun decât o cauză nobilă? Politicieni, actori, manageri dar şi oameni din media au venit la balul de caritate organizat la Palatul Parlamentului de mama celebrului actor Ethan Hawke.

Şi bineînţeles şi-au făcut poze cu fiul. Balul a fost împărţit în trei momente - primirea invitaţilor, dineul şi afterparty. Tot timpul invitaţii au fost invitaţi să doneze. Doar unul dintre ei poate cumpăra pentru 10.000 de euro pantofii făcuţi special pentru Madonna de către nu mai puţin celebrul designer - Christian Dior.

Suma strânsă va fi împărţită copiilor săraci care au abandonat studiile. Vor primi rechizite, iar profesorii lor, cursuri de pregătire tocmai ca să-i aducă pe calea cea bună pe aceşti copii.