MENIU

MAI PUŢINE FIRME - De la începutul anului şi până la 1 octombrie, 1791 de firme au solicitat la Oficiul pentru Registrul Comerţului de pe lângă Tribunalul Vrancea suspendarea activităţii.

De la începutul anului şi până la 1 octombrie, 1791 de firme au solicitat la Oficiul pentru Registrul Comerţului de pe lângă Tribunalul Vrancea suspendarea activităţii

De la începutul anului şi până la 1 octombrie, 1791 de firme au solicitat la Oficiul pentru Registrul Comerţului de pe lângă Tribunalul Vrancea suspendarea activităţii. Chiar dacă se aplică din luna mai, impozitul forfetar încă determină mulţi întreprinzători vrânceni să-şi închidă firmele. Statisticile arată că la aceeaşi dată a anului trecut doar 113 firme cereau suspendarea activităţii. Faţă de luna precedentă numărul societăţilor comerciale care şi-au suspendat activitatea a crescut cu aproape o sută de firme. Şi la capitolul radieri voluntare creşterile sunt semnificative, dacă la 1 octombrie 2009 erau înregistrate peste 450 de radieri, anul trecut numărul acestora abia atingea cifra de 160. La începutul acestei luni în Vrancea erau active aproape 12.500 de firme.
Mai multe articole despre:
null