MENIU

Mai multe străzi din municipiul Ploieşti au fost inundate

Foto: gandul.info

Cinci străzi din municipiul Ploieşti şi una din Boldeşti-Scăieni au fost inundate astăzi, în urma unei ploi torenţiale care a durat aproximativ o oră. Ploaia puternică a dus la blocarea mai multor canale de scurgere.

"Este vorba de străzile Tânărul muncitor, Văleni, Doaga, Spitalului, dar şi zona din faţa Hipodromului – în Ploieşti, iar la Boldeşti a fost inundată strada Petroliştilor", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Neacşu.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), a plouat cu 25 de litri pe metru pătrat. Apa a pătruns în curţile oamenilor şi chiar în case în mai multe zone din Ploieşti.

În localitatea Păuleşti, un copac a căzut peste o conductă de gaze, producându-i o fisură. "În localitatea Păuleşti, a căzut un copac şi a fisurat o conductă de gaze, însă situaţia a fost imediat remediată de echipajele ISU", a mai spus Raluca Neacşu.

Ploaia a dat bătăi de cap şi şoferilor, vizibilitatea coborând sub 100 de metri. De asemenea, potrivit Centrului Infotrafic din IGPR, circulaţia rutieră s-a desfăşurat cu dificultate, luni, pe DN1 în zona municipiului Câmpina, din cauza ploii torenţiale, a grindinei şi a vântului puternic.

 



Mai multe articole despre:
Ploieşti inundaţie news alert