MENIU

Mafia pariurilor i-a oferit lui Alexa jumătate de milion de euro pentru a "trânti" meciul cu Dinamo Zagreb

Foto: www.liga2.ro

Dezvăluiri şocante legate de meciul FC Timişoara - Dinamo Zagreb, scor 0-3, din Liga Europa! Fostul arbitru Sorin Altmayer i-ar fi oferit căpitanului timişorenilor, Dan Alexa, 500.000 de euro pentru a "trânti" meciul, iar preşedintele timişorenilor, Marian Iancu, a confirmat informaţia la Digi Sport.

Oficialul bănăţean a confirmat, în cadrul emisiunii Fanatik Show, că fostul arbitru Sorin Altmayer l-a contactat pe Alexa cu puţin timp înaintea meciului şi i-a oferit 500.000 de euro pentru a comite un henţ în suprafaţa de pedeapsă. Conform Digi Sport, Alexa ar fi trebuit să comită henţul la un semnal din tribună, iar apoi Timişoara să piardă la un scor cât mai mare, ceea ce ar fi generat câştiguri foarte mari la pariuri.

Căpitanul bănăţenilor a refuzat însă propunerea şi l-a anunţat pe antrenorul Ioan Ovidiu Sabău.

Marian Iancu a spus că nu va apela la autorităţi, motivând că nu are mijloacele necesare să probeze acuzaţiile. "Este un subiect delicat, pe care îl cunoaştem, dar nu îl putem dezvolta. Ne-am luat toate măsurile deoarece tupeul este maxim la el acasă. Lumea este disperată şi de aici este acest tupeu negativ, care poate sa degenereze în orice. Clubul nu are mijloacele să demonstreze că acest lucru s-a întâmplat, ci e bine că putem izola şi am cultivat caracterul fiecărui jucător", a  declarat Marian Iancu.

Mijlocaşul lui FC Timişoara, Dan Alexa, a declarat că înaintea meciului cu Dinamo Zagreb, din Grupa A a Ligii Europa, o persoană foarte cunoscută în Timişoara, căreia nu i-a rostit numele, i-a oferit o sumă de bani pentru a nu-şi apăra corect şansele în acel joc.

"A venit cineva la mine cu o săptămână înaintea meciului cu Dinamo Zagreb şi mi-a oferit o sumă de bani, dar am rezolvat imediat situaţia cu domnul Iancu. Nu rostesc numele persoanei în cauză, pentru că nu am nici o dovadă şi nu vreau să mai şi plătesc pentru asta. M-am simţit jignit şi am o repulsie extraordinară. Dacă se va continua cu acest caz, probabil acel om va avea mult de suferit, deoarece este cunoscut de foarte multă lume în Timişoara", a spus Alexa, la GSPTV.